Infolaari

Sanakirja     Laumat    Historia     Taivas     Juoni

Kaikki tärkeä, joka sinun tarvitsee Rockfilen maailmasta tietää, löytyy täältä.

 

Kartta tulossa hyvin pian!

 

Perusasioita

Ennen kuin selaat valikon muita linkkejä, on hyvä vilkaista muutama asia, jotka olisi hyvä tietää.

  • Pelimaailman nimi on Rockfile. Se on alue jossain tuntemattomassa maailmankolkassa, eikä siellä ole ihmisiä. Hahmosi on kuitenkin voinut kohdata niitä menneisyydessään, mikäli se on kotoisin jostain muualta.
  • Laumojen alueet vievät kaiken pelialueen, eikä Rockfilesta siis löydy erikseen alueita laumattomille. Ainoa poikkeus on lähes Rockfilen keskellä sijaitseva Trankiarin kaupunki, jota ei olla ainakaan toistaiseksi jaettu osiin.
  • Rockfilen ilmasto on suurinpiirtein samanlainen kuin Etelä-Suomessa, joskin kesällä lämpötila nousee harvoin 20 yläpuolelle ja talvella harvoin alle 20.
  • Rockfile on pinta-alaltaan suuri, n. Lapin kokoinen. Kaikilla laumoille on suunnilleen yhtä isot alueet.
  • Rockfilen eläimistö on hyvin samankaltainen kuin Suomessa, mutta eteläisimmistä osista löytyy joitain enemmänkin Keski-Euroopassa tavattuja lajeja kuten villisikoja, saksanhirviä ja jopa villihevosia.

Petokotka

Petokotka on yksi Rockfilen saaren vaarallisimmista eläimistä. Se on elänyt saarella jo kauan ja suurimpien yksilöiden sipiväli on peräti yli 3 metriä. Lajilla on erittäin terävät kynnet ja vahva nokka.

Aikuiselle sudelle petokotkasta ei sinäänsä ole mitään vaaraa, mutta vanhemmista erkaantuneet sudenpennut ovat tälle helppoa saalista. Mikäli petokotka saa napattua pentuja, tätä pidetään yleensä vanhempien, varsinkin emon syynä, kun tämä ei pitänyt tarpeeksi hyvää huolta pennuistaan.

Kuva käytetty Creative Commons:lta Tobyotter  © 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode