Enkelit

Enkelit ovat Taivaan lähettämiä suden kaltaisia olentoja, joiden tehtävä on vartioida Rockfilen elämää. Ne tarkkailevat erityisesti hallitsevaa lajia, susia ja raportoivat aina Taivaalle, mikäli joku näistä syyllistyy Taivaanpilkkaan tai muiden vahingoittamiseen perusteetta. Jokaiselle enkelille on määrätty oma vartiointikohteensa, jota nämä tarkkailevat erityisesti, mutta mikäli enkeli havaitsee jonkun toisen vartiointipiiriin kuuluvan olennon tekevän jotain sopimatonta, tällä on yhtälailla velvollisuus ilmoittaa siitä Taivaalle ja myös tästä vastaavalle enkelille. Enkeleitä kutsutaan varsinkin susien keskuudessa taivaanpennuiksi, koska Taivas on luonut nämä.

Ominaisuudet

Enkelit muistuttavat ulkonäöltään hyvin paljon luojaansa Taivasta. Jokaisen taivaanpennun turkinväri vaihtelee hieman, mutta päävärin sävy on vaalea, monesti valkoinen tai hieman kellertävä. Enkeleillä on myös Taivaan tavoin hieman pyrstömäinen häntä, josta tämä on ehkä helpoin tunnistaa.

Enkeleiden ruumiinrakenne on hieman solakampi kuin keskivertosudella ja niiden raajatkin ovat suhteessa vähän pidemmät. Säkäkorkeudeltaan ne ovat yleensä n. 80 cm, se kuitenkin vaihtelee hieman. (yleensä kuitenkin enemmin yli kuin alle sen) Enkeleiden silmät ovat eri sinisen sävyä, kylmänvaaleista aina hyvin tummiin ja jopa mustankaltaiseen. Korvat ja kuono ovat hieman tavallista pidemmät ja kaula on hieman ohuempi kuin sudella. Nämä liikkuvat paljon sulavammin kuin tavalliset sudet ja liikkuessaan niiden raajat saattavat jopa peittyä enkeliutuun.

Enkelit eivät omaa muita yliluonnollisia kykyjä kuin puhumisen Taivaalle, eli ne eivät voi vaikka taikoa tai lentää jne. Niillä on kuitenkin yleensä hyvät puhumisen lahjat ja lauseet ovat yleensä kauniita ja virheettömiä. Juuri puheellaan moni enkeliuros on saanut hurmattua susinaaraan ja se on johtanut myös suden ja enkelin puoliveristen jälkeläisten, enkelisusien syntymiseen.

Enkelit, toisin kuin Taivas, ovat joko uroksia tai narttuja ja nämä näin ollen pystyvät lisääntymäänkin, joko toistensa tai susien kanssa.

Enkelisudet

Enkelisudet ovat susien ja enkeleiden puoliverisiä jälkeläisiä. Nämä ovat hyvin susimaisia olentoja, eivätkä kykene puhumaan Taivaan kanssa. Enkelisusilla on pääasiassa sinisen sävyiset silmät ja ne ovat monesti melko suurikokoisia ja solakoita. Ne osaavat yleensä puhua suhteellisen virheettömästi ja melko kauniistikin, mutta eivät yllä puheessaan enkelien tasolle.

Mikäli enkelisusi paljastuu laumalleen, tähän luultavasti suhtaudutaan hieman kyseenalaisesti ja Dominikuksessa tämä ja tämän uskoton emo luultavasti karkoitetaan. Varsinkaan Steimerissa asiasta ei kuitenkaan välttämättä välitetä ja Taivaansoturit saattavat jopa kunnioittaa yksilöä tämän Taivaanläheisyyden vuoksi. Enkelit suhtautuvat enkelisusiin hieman vaihtelevasti, mutta yleisesti susien kanssa vehtaavia taivaanpentuja monesti hieman karsastetaan "puhtoisten" keskuudessa ja enkelisusienkin kohtelu on vähän sen tyylistä, vaikka nämä kyllä pitävät näitä enemmän arvossa kuin susia.

Työ

Jokainen enkeli vahtii sille osoitettua kohdetta. Tämä käyskentelee yleensä osoitetun lauman alueella ja vakoilee laumalaisten tai laumattomien tekemisiä ja ilmoittaa tärkeistä asioista Taivaalle.

Enkeleiden nimet ja työt alla:

Metaphora - Dominikus Metaphora kuljeskelee erityisesti Dominikuksen alueella ja vahtii näiden tekemisiä. Ehkä haastavin rooli, sillä Dominikuksen jäsenistä joutuu ilmoittamaan usein ja nämä myös ovat tarkimpia siitä, ketkä näiden mailla liikkuu.

Lucifer - Taivaansoturit Lucifer kuljeskelee erityisesti Taivaansotureiden alueella ja vahtii näiden tekemisiä. Taivaansoturit ovat monesti hyvin uskonnollisia ja Luciferin täytyy oikeastaan etsiä vain jumalanpalvelemista teeskenteleviä susia.

Flipettium - Steimer Flipettium kuljeskelee erityisesti Steimerin alueella ja vahtii näiden tekemisiä. Steimerit ovat hyvin erilaisia, joten työ on jokseekin vaikeaa, mutta kuljeskelu on Steimerin alueilla melko helppoa.

Reunion - Laumattomat Reunion kuljeskelee erityisesti kaupungin alueella, mutta lähtee välillä myös laumojen alueelle selvittämään laumattomien tilannetta. Työ ei ole ihan helppoa, sillä jo itsessään laumattomien saaminen selville on hankalaa.

Ediaria - Yleinen Ediaria poikkeaa muista enkeleistä, sillä tämä auttaa hieman kaikkia. Ediaria kuljeskelee ympäri saarta auttaen muita selvittämään syntisiä.

Kuva käytetty Creative Commons:lta Tobyotter  © 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode