Steimer

Steimer on Rockfilen maailman vapain ja hyväntahtoisin lauma. Se ottaa vastaan uusia liittyjiä ja toimii vapaana yhteisönä.

Perusta

Steimer on varsin vapaamielinen ja uudenaikainen lauma. Se ottaa heikompiakin susia laumaansa ilman näiden tuomitsemista, eikä se muutenkaan hyljeksi mitään tiettyjä ryhmiä. Laumassa saa apua apuryhmältä, mikäli ei itse vaikka pysty saalistamaan kovin hyvin. Silti jotain lauman eteen pitäisi kuitenkin tehdä, eikä pelkästään muiden siivellä eläviä susia katsota hyvällä.

Ainoa ryhmä, joka ei ole Steimeriin tervetullut, on pahantahtoiset ja itsekkäät sudet, sillä lauman ideologian mukaan kaikkia on autettava. Mikäli tällainen pahantahtoinen yksilö paljastuu, tämä karkoitetaan heti laumasta, eikä takaisin ole tulemista.

Steimer on melko hajanainen lauma, sillä erilaiset yksilöt eivät tuo kovin paljoa yhteisöllisyyttä lauman keskuuteen. Monilla susilla on muutamia kavereita taiehkä puoliso tai pentuja, joiden kanssa tämä liikkuu ja elää.

Elinkaari

Steimerin susilla ei ole mitään erityisiä riittejä, jotka suoritettaisiin lauman hajanaisuudesta ja erilaisuudesta johtuen. Pentujen syntymiseen suhtaudutaan varmasti vanhempien keskuudessa pääsääntöisesti ilolla ja kuolemaa taas suretaan. Käsitettä "avioliitto" ei Steimerissa tunneta ja sudet saavatkin itse päättää, mieltävätkö jonkun puolisokseen. Lauman sudet pariutuvat aina vain rakkaudesta, eivätkä pakkoavioliitot ole laumassa hyväksyttyjä.

Asemat

Steimer on hyvyyden kehto ja vaikka johtaja onkin lauman pää ja päättäjä, tätä kohdellaan tasa-arvoisesti muun lauman edessä, eikä tämä saa armoa, mikäli on tehnyt jotain lauman ideologian vastaista.

Johtaja (0/1)

Johtaja päättää laumansa asioista ja Steimerissa tällä on ehkä jopa eniten valtaa. Johtaja määrää lauman sodista ja päättää kaikkien erikoisasemien viranhaltijat. Tätä tulee kunnioittaa, mutta säännöt koskevat johtajaa ihan yhtä lailla kuin tavallistakin laumalaista ja mikäli tämä väärinkäyttää asemaansa, voidaan se ottaa pois ja karkottaa väärinkäyttäjä.

Steimerin johtajan asema ei periydy vaan nykyinen johtaja nimittää itselleen Steimerin ajattelutapaan sopivan johtajan.

Apuryhmä

Apuryhmä on hyvin arvostettu noin parinkymmenen suden joukko, joka auttaa apua tarvitsevia. He vaeltelevat ympäri Steimerin reviiriä ja mm. saalistavat heikommilleen. Joskus, johtajan luvalla, apuryhmäläiset voivat mennä myös toisten laumojen (varsinkin Dominikuksen) reviirille siellä apua tarvitsevia.Apuryhmään otetaan rajattomasti jäseniä ja heitä tulee kunnioittaa laumansa kunniallisina jäseninä.

Rajavartijat (0/5)

Rajavartijat vastaavat laumansa rajoista ja mikäli joku pyrkii lauman alueelle, nämä tarkistavat, onko tämä lauman jäsen tai kenties siihen liittyvä susi. Rajavartijoiden ohi on kuitenkin mahdollista päästä melko helpostikin, mikäli on vain tarpeeksi nopea ja ketterä.

Parantajat

Muutaman suden ryhmä, joka parantaa haavoittuneita. Parantajia arvostetaan lauman sisällä, sillä nämä auttavat apua tarvitsevia, aivan kuten apuryhmäkin. Parantajiksi on mahdollista ainakin toistaiseksi päästä rajattomasti susia.

Tavalliset laumalaiset

Tavalliset laumalaiset ovat Steimerin yleisin ryhmä. He pääsääntöisesti saalistavat itselleen ruokaa ja elävät aikalailla itsekseen. Myös apuryhmältä apua saavat kuuluvat tähän ryhmään. Tavallista laumalaista saatetaan arvostaa, mikäli tämä on tehnyt jotain hienoa elämänsä aikana.

Säännöt

  1. Älä tapa tai vahingoita toista steimeria vakavasti. Tällaisesta seuraa aina karkoitus.
  2. Kohtele kaikkia hyvin, älä arvostele muita tai ole itsekäs.
  3. Kunnioitaa johtajaasi ja muita ylempiarvoisiasi, mutta älä hyväksy heidän pahuuttaan.
  4. Häädä aina laumaton pois alueelta, mikäli se ei ole tullut liittymään. Jos on opasta se johtajan luokse.

Kuva käytetty Creative Commons:lta Tobyotter  © 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode