Taivas

Taivas on Rockfilen maailman ainoa todellinen jumala, johon suhtaudutaan hyvin vaihtelevasti eri laumojen keskuudessa. Taivas on oikeudenmukainen, mutta vakava ja armoton ja mikäli tätä ei kunnioita ja palvo, saattaa hyvinkin saada tämän vihat niskaansa. Taivas arvostaa myös tasa-arvoa ja muiden auttamista, jonka vuoksi myös tätä palvomaton Steimer saa jonkin verran armoa. Taivaansotureihin jumala suhtautuu kaikkein positiivisimmin ja auttaa näitä monesti elämän vaikeissa tilanteissa. Sen sijaan Dominikus on Taivaan ikuisen vihan kohde ja tämä vihastuu lauman jäsenille hyvinkin herkästi. Dominikuksen historiassa lauman johtajia on kuollutkin selittämättömästi enemmän kuin kerran.

Ominaisuudet

Taivas näyttää sudenkaltaiselta olennolta, jolla on vaaleankeltaiset silmät ja valkoinen turkki. Tällä ei kuitenkaan ole varsinaisia jalkoja ja hännän sijasta takaosaa koristaa hieno valkoinen pyrstö. Taivas on hyvin häljyvä hahmo, ja sen nähtyään ei voi erehtyä siitä, mitä näkee.

Taivas on sukupuoleton eli tämä ei myöskään pysty lisääntymään. Se on rakenteeltaan suhteellisen solakka niin kuin enkelitkin.

 

Toiminta

Taivas seuraa maan tapahtumia hyvin tiiviisti, jonka vuoksi sen katsetta on hyvin vaikea välttää. Erityiseksi silmätikukseen se on ottanut Dominikuksen lauman, jotta voisi rankaista näitä luonnon ja muiden kunnioittamisvirheistä. Rankaisukeinoina jumala käyttää yleensä luontoon ja saalistukseen liittyviä asioita, kuten esimerkiksi hankaloittaa suden saalistusta tai laittaa tämän kimppuun hyökkäämään vihaisen karhun. Taivas on kuitenkin sen verran oikeudenmukainen, että se harvoin tappaa susia näiden virheiden vuoksi ja näin onkin käynyt lähinnä muutamalle hyvin itsekkäälle Dominikuksen johtajalle. Laumoissa liikkuu myös huhuja siitä, että itse Mustaveri olisi saanut surmansa jumalan toimien seurauksena.

Taivas ei kuitenkaan pelkästään rankaise susia. Se auttaa paljon sitä kunnioittavia susia, etupäässä Taivaansotureita. Mikäli pentueen yhden pennun uhraa jumalalle, tämä huolehtii siitä, että muilla on hyvin suuri mahdollisuus selvitä aikuisikään saakka. Lisäksi tunnollinen rukoilija saa Taivaalta saalistusonnea matkaansa ja tämä saattaa esimerkiksi auttaa pitämään Kynsikkäät loitolla.

Kuva käytetty Creative Commons:lta Tobyotter  © 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode